Zwitsal kraamcadeau

Zwitsal babybox en Zwitsal kraamcadeautjes

Zwitsal heeft een paar hele leuke kraamcadeautjes samengesteld. Die je kunt kopen in Zwitsal shop voor jezelf of goede vrienden die net ouder zijn geworden. Mijn eerste Zwitsal babybox is veruit het populairste cadeau. Naast dat hierin allerlei eerste baby verzorgingsproducten zitten. Ontvang je deze Zwitsal producten in een echte Zwitsal babybox die absoluut een eyecatcher is in iedere babykamer.

Klik hier om te bestellen:

Zwitsal babybox en kraamcadeaus

 

Zwitsal collectablesMaar Zwitsal heeft nog meer mooie babypakketten die speciaal zijn samengesteld voor onder andere mama. Wat dacht je ervan om jezelf te verwennen met de “Zwitsal Voor Jou Douche Mousse Original” of een fantastisch geurende “Zwitsal Voor Jou Bodymist original of Blossom”. Ook kun je een “Eau de Zwitsal” in origineel bewaarblik verkrijgen. Dat je later ook weer kunt gebruiken of neerzetten in de kinderkamer. Uiteraard is het “Zwitsal Reiskoffertje” ook zeer gewild als babycadeau. Een schattig babykoffertje gevuld met babyproducten van Zwitsal.

Samengevat:
Wil jij met je kraamcadeautje goed voor de dag komen. Dan kun je met een Zwitsal babypakket nooit de plank misslaan. Naast dat het bewaarblik, de babybox en de babykoffer collectables zijn. Zit je met de Zwitsal verzorgingslijn altijd goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *