Baby on Board

Gratis Baby on board button

Bestel een Gratis Baby on board button van het GVB. Met deze button geef je aan dat je zwanger bent en wilt zitten in het Openbaar Vervoer! Dit is echt een heel leuk en bijzonder cadeau voor vrouwen die zwanger zijn. Het is namelijk een button voor in het openbaar vervoer waarmee je aan andere medepassagiers aangeeft dat je zwanger bent en graag gebruik zou willen maken van de speciale stoelen die in de bus, metro of tram zitten.

Klik hieronder en vraag gratis aan:

Baby on Board button

 

Speciale stoelen voor zwangere vrouwen!

GVB button baby zwangerWant wist jij dat de rode stoelen of de anders gekleurde stoelen in de bus, metro of trein niet alleen voor oudere mensen gemaakt zijn of voor mensen die een handicap hebben. Ze zijn er ook voor zwangere vrouwen en wanneer je goed kijkt naar de poppetjes op de bekleding. Zie je inderdaad ook zwangere vrouwen icoontjes ertussen zitten.

Je hoeft dus nooit meer te staan, zelfs niet als het nog niet zichtbaar is dat je zwanger bent. Want daar heb je dan ook deze gratis button voor. Je kan erop wijzen wanneer je graag wilt zitten of misschien hebben je medereizigers het vanzelf in de gaten en staan ze voor je op. Hoe dan ook draag de button op een goed zichtbare plek.

Vraag gratis aan bij het GVB

Het gemeentelijk vervoers bedrijf Amsterdam biedt aan alle vrouwen die in verwachting zijn deze button aan. Zodat jij nooit meer hoef te staan in een overvolle tram. Ook als je niet in Amsterdam woont kan je deze button aanvragen. Je hoeft dus niet pers├ę in Amsterdam te wonen, zelfs als je uit Friesland komt kan je een dagje Amsterdam doen met de tram en bus toch? Dus iedere zwangere vrouw waar ook in Nederland krijgt een gratis button opgestuurd.

Gratis naar je opgestuurd per post

Wanneer jij de gratis Baby on board button besteld krijg je deze geheel gratis thuisgezonden als zwangercadeautje en om jou veilig in het openbaar vervoer te laten zijn. Je betaald us geen verzendkosten en het duurt ongeveer 3 weken voordat je de button in huis hebt. Het is dus verstandig de button meteen zodra je weet dat je zwanger bent te bestellen. Mocht je reizen met het openbaar vervoer. Zodat je volop kunt profiteren van zitgelegenheid in de bus, metro of tram tijdens je zwangerschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *