Gratis Etos babydoos aanvragen

Gratis Etos babydoos aanvragen

Vraag gratis bij Etos een babydoos aan! Ben je in verwachting dan van harte gefeliciteerd. Maar wist je ook dat als je zwanger bent of net bevallen van een baby. Je tegenwoordig een mooie babydoos kan krijgen bij de Etos. Etos is een drogisterij met een eigen voordeelmerk. Wanneer jij de babydoos van Etos aanvraagt krijg je een mooie Woezel en Pip tas gevuld met babyproducten. Zo zit er in de babytas van de Etos een pak luiers. Op deze luiers staan de vriendjes Woezel en Pip. Haal jij dus die babytas op dan kruipt jouw baby straks met Woezel en Pip op zijn kont rond. Is dat niet schattig en plezierig en dat helemaal voor niets.

Klik hieronder en vraag gratis aan:

Gratis Etos babydoos aanvragen

Bomvol met leuke Etos babyspullen

Wanneer je deze babytas gaat ophalen tref je drie babyartikelen in de tas aan. Zo krijg je natuurlijk het pak luiers voor newborns. Maar je krijgt ook babyzeep en een pakje bipsdoekjes. Die mag je voor nop uitproberen. Maar krijg je dit babypakket dan zomaar mee? Nee daar moet je eerst wat voor doen. Om te beginnen moet je een Etos account hebben. Dat doe je door een Etos klantenkaart aan te vragen. Dit is meteen een spaarkaart en naast dat je spaart krijg je altijd… ja altijd korting op Etos producten. Koop jij er 1 dan krijg je de tweede voor de helft van de prijs. Dit is ook van toepassing op alle babyspullen. Heb jij je kaart en ben je geregistreerd dan kan je de babytas van Etos aanvragen. Je krijgt dan een mailtje opgestuurd waarmee je het babypakket kunt ophalen bij een Etos.

Is de Etos babydoos gratis?

Ja de Etos babydoos vol met verrassingen voor je kindje. Is helemaal gratis. Ook de klanten spaarkaart die je nodig hebt is helemaal gratis. Zelfs de punten die je extra krijgt om te sparen kosten je helemaal niets. Met die gratis punten kan je weer gratis spulletjes kopen bij Etos waar je ook niets voor hoeft te betalen. Dit is een lief cadeau voor alle nieuwe papa’s en mama’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *