Gratis geboortedoos

Gratis geboortedoos voor baby herinneringen

Ben jij ook zo blij met je nieuwe kindje? Dan krijg je hier een superlief cadeautje omdat je mama bent geworden. Bij de winkels Baby & Tiener Megastore in Sliedrecht of Capelle aan den IJssel kun je namelijk een heuse geboortedoos ophalen helemaal voor niks. In deze geboortedoos zitten laadjes die je open en dicht kunt doen. Maar waar zou je dit dan voor kunnen gebruiken. Hierin stop jij je je allerliefste babyherinneringen.

Klik hieronder en vraag gratis aan:

 Gratis Geboortedoos bestellen

Geboortedoos met bewaar laden

Wat wil jij graag bewaren aan leuke babyspulletjes die je altijd doen terugdenken aan de tijd dat je kind nog klein was. Er zitten laadjes in om de gekste foto in te doen. Een plukje haar, het navelklemmetje en zelfs de eerste babytandjes kan je hierin stoppen. Een doos met opbergladen is evengoed erg handig. Want je kan er wat je het liefste bewaard veilig in bewaren.

Waarom haal je de geboortedoos op?

Het cadeaupakket is al gratis en wanneer de winkelier deze ook nog eens moet opsturen dan kost het wel heel erg veel. Maar niet alleen dat. De schenkers van de geboortedoos willen ook graag dat je kennis komt maken met hun babywinkel. Die bomvol staat met babyspullen en babyproducten voor nieuwe ouders. Alles kan je krijgen bij de Baby & Tiener Megastore en wie weet vind jij hier wel de babykamer van je dromen. Het weggeven van babydozen is dan ook een reclamestunt om je wellicht tot toekomstige klant te rekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *